Mina intressen utöver fotografi

Även om fotografi är det som ligger närmast mitt hjärta har jag även andra intressen. Jag tröttnar aldrig på att fotografera och kameran är förstås alltid med mig oavsett vart jag ska. Jag gillar allra mest att vara ute i naturen och gå på promenader och titta på fina blommor. Botaniska trädgården här i närheten är min favorit, åtminstone när det är vackert väder. Jag gillar blommor och växter och älskar att insupa doften av vår och sommar i naturen.

Om det är dåligt väder och jag sitter hemma gillar jag att slappna av för mig själv. Det är viktigt för mig att vara ensam ibland och tiden spenderar jag på olika saker. Ett av mina intressen är att spela på casino online. Jag har faktiskt lyckats vinna ett antal gånger också, vilket gör det ännu roligare. Mest gillar jag färgglada och spännande slots, gärna med blommor som symboler. Det är ett mysigt tidsfördriv när jag ligger i soffan och slappar.

Böcker

Mina intressen utöver fotografi

Ett annat intresse jag har är böcker, min dröm är att ha ett helt rum fullt av böcker en vacker dag. Jag läser böcker inom många genrer, men för att vara ärlig är romantik min absoluta favoritgenre. Att sitta i favoritfåtöljen med en god kopp te och en feel good-bok är en ypperlig sysselsättning en regnig dag när jag inte orkar göra någonting annat. Mitt bästa tips är att köpa billiga böcker på bokrean som sedan räcker länge.

Hänga med vännerna

Jag har inte bara intresse som innebär egentid, jag gillar självklart också att hänga med mina vänner emellanåt. Att sitta på ett café med en kopp kaffe och en bit cheesecake med väninnorna är helt underbart. Vi brukar prata om allt mellan himmel och jord och bara sitta i flera timmar och ha det mysigt. Ibland blir det även ett restaurangbesök med vännerna, vi brukar prova på nya restauranger från olika länder för att vidga våra vyer i matvärlden.